Dimecres 22 de Febrer de 2017


Així mateix també et comuniquem, que el dia 22 de febrer (dimecres) i dintre els actes programats amb motiu de la Festa de la Misteriosa Llum de Manresa, tindrà lloc a les 8 del vespre, a la Sala Auditori de la Plana de l’Om, una Taula Rodona, amb la finalitat de recordar actes retrospectius, que en el decurs del temps, algunes Entitats varen organitzar amb motiu de la Misteriosa Llum i que concretament l’Hospitalitat a les portes del 50è Aniversari, es fa ressò d’invitació, com Entitat organitzadora que va ser-ne l’any 1979.
Es per tot això que desitjaria, fessis el possible d’assistir els dos esdeveniments, que hi han programats per el mes de febrer. Es un bon motiu per recordar vivències passades i fonamentar les presents, com a primícia de moltes altres, que al llarg de l’any es puguin produir. Tot recordant el proper
50è. Pelegrinatge a Lurdes, per els dies 17 al 21 de Juny d’enguany.
La Festa de la Misteriosa Llum, recorda el miracle que va succeir  el 21 de febrer de 1345Fem memòria de la Festa de la Llum a la qual van participar com administradors membres de l’Hospitalitat l’any 1979.


Taula rodona,

Dia; 22 de Febrer de 2017
Lloc::Auditori de la Plana de l'Om (la Plana de l'Om, 6) de Manresa
A les 8 hores del vespre


         Us hi esperem


diumenge 5 de Febrer de 2017


Festa de la Mare de Déu de Lurdes

a V I C   
5 de Febrer de 2017


Com segurament estàs informat, l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes dels bisbats de Vic i de Solsona, enguany arriben al cinquantenari dels pelegrinatges al Santuari de Lurdes de França. Es per aquest motiu, i amb satisfacció de anunciar-te, que per els membres i simpatitzants de l’Hospitalitat es una fita important. No passen  cada dia  esdeveniments  així, on el treball realitzat per un grup de persones, que l’any 1968 decidiren d’organitzar per primera vegada i, que això hagi tingut continuïtat fins el moment present, salvant els impediments i dificultats, que al llarg d’aquests anys ha comportat. Es lloable i molt important per l’Entitat i per les persones que hi han participat,  que en definitiva i gràcies al seu compromís ho han fet possible.
Per aquest motiu es preveu  de celebrar la Festivitat de la Nostra Patrona, el diumenge dia 5 de febrer, amb una Missa Solemne a la Catedral de Vic, i desprès un dinar de germanor al recinte del Sucre, de la mateixa Ciutat.  Adjuntem programa, d’actes , horaris i preus a tenir en compte       El programa serà el següent;

9h.   Sortida de Manresa de la Plaça Infants

10h, Concentració a la Plaça Major de Vic
        Visita al Centre Històric      
        Visita al Museu Episcopal

12h.  Missa Solemne a la Catedral

14h.  Dinar de Germanor al Sucre
         Fi de Festa

Preu del Dinar i autocar 30 Euros

Comunicar-ho abans del dia  30 de Gener

         Us hi esperem